Hirdetés

Dragon Age: Origins - Küldetésszerkesztő bétateszt

|

Hivatalos őszi megjelenése előtt - kisebb szerencsével - szó szerint bárki betekintést nyerhet a Dragon Age: Origins színfalai mögé.

Hirdetés

Természetesen végleges verzióját nem ajánlotta kipróbálásra a BioWare, ellenben közleményükben felhívták a játékosok figyelmét, hogy örömmel várják mindazok jelentkezését, akik szívesen tesztelnék a szerepjátékhoz mellékelt fejlesztői programcsomagot, egyszerűbben fogalmazva küldetésszerkesztőt.

Mivel legtöbb olvasónkat nem érintette komolyan a kooperatív módozat kihagyása, biztosan örülnek majd az eredeti kampányt kibővítő felhasználói tartalmaknak. A program segítségével pályákat, küldetéseket és új játékmodulokat készíthetünk előre meghatározott elemekből. Fejlesztéseivel minden rendben, azonban a BioWare gárdája kiadás előtt szeretné tökéletesíteni, ha már a játékosok fogják a legtöbbet használni.

Már lehet jelentkezni a bétatesztre, ehhez mindössze kattanjatok a http://dragonage.bioware.com/builderbeta/ linkre és regisztráljátok magatokat. Jelentkezéshez nem szükséges korábbi fejlesztői tapasztalat vagy magas fokú programozói képesítés, ellentételezésképpen mindössze érdemleges visszajelzéseket várnak tesztelőiktől. Érdemes regisztrálni, ugyanis az elsők között lehettek, akik láthatják a Dragon Age: Origins épületeit, szörnyeit, választható kasztjait, NPC karaktereit és egyéb összetevőit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)