Hirdetés

Dragon Age: Origins - Mágus trailer

|

Egy kis ízelítőt kaptunk most abból, hogy mire is lehet számítani, ha a megannyi választható kaszt közül a Mage mellett tesszük le a voksunk

Hirdetés

Minthogy az év második felében ha minden jól megy már nekiállhatunk a magunk módján, a magunk története mentén, saját ízlésünk szerint alakított karakterünkkel, és végül a saját befejezésünkkel a Dragon Age: Origins csodájának, így a fokozódó izgalmak okán minden apró hírmorzsára mint az őrült vetjük rá magunk.

Van szerencsém ezúttal tálalni nektek a friss Dragon Age: Origins Mage trailer -t. Nem kell sok hogy észrevegyük: a kis mozgóképes kedvcsináló a kellemesen sok válaszható karakter közül a Mage, vagyis a mágus mindennapjaiba enged betekintést. Pusztító, nem kicsit véres varázslatokból úgy tűnik nem lesz hiány, így aki nem félti majd játékbeli, gondosan összeválogatott hacukáját, nyugodtan vérvörösre varázsolhatja majd a tájat. Az RPG-szakértő Bioware jóvoltából íme a Dragon Age: Origins Mage trailer, valamint jó pár varázslatos új kép a galériában! Ámuljunk!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)