Hirdetés

Dragon Age: Origins - Multiplayer támogatás nélkül

|

Kooperatív és multiplayer támogatást nélkülözve kerül megjelenésre a BioWare fejlesztésében készülő Dragon Age: Origins.

Hirdetés

A kellemetlen híreket Greg Zeschuk és Ray Muzyka hozta nyilvánosságra, elképzeléseik között nem szorítottak helyett a többjátékos módozatoknak, stúdiójuk erőfeszítései kizárólag az egyjátékos kampányra összpontosulnak. Megjelenése után „tonnányi" letölthető tartalmat tesznek elérhetővé, melyek tetemes részét a fantáziavilágban kalandozó játékosok kreativitásra bízzák, magyarán szólva küldetésszerkesztővel kedveskednek a fejlesztőurak (PC-s verzióban gondolkodnak és nem kizárt konzolos szerkesztő eshetősége). Február elején elhalasztották a Dragon Age: Origins asztali rendszerekre fejlesztett verziójának megjelenését őszre, a köztes időszakban továbbcsiszolták a játékot. Hogy mennyire sikerült összemosniuk a Baldur's Gate és Neverwinter Nights szerepjátékok legjobbra sikeredett játékelemeit hosszú hónapokig rejtély marad, de Greg Zeschuk és Ray Muzyka hatalmas izgalmakról beszélt.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)