Hirdetés

Dragon Age: Origins - Papíralapú szerepjáték készül

|

A BioWare sikervárományos fantasy RPG-je, a Dragon Age: Origins a hagyományos kockadobálós, papírra jegyzetelős, mesélős szerepjátékok rajongóinak életéből sem maradhat ki.

Hirdetés

Dr. Ray Muzyka, a BioWare elnök-vezérigazgatója és az Electronic Arts alelnöke sajtóközleményben tudatta velünk, hogy sikerült megegyezniünk a Green Ronin Publishing vezetőségével, miszerint papíralapú szerepjátékot készítenek és dobnak piacra a Dragon Age: Origins cselekményei számára helyszínként szolgáló Thedas világára támaszkodva.

A PC, PlayStation 3 és Xbox 360 platformokon egyedi irányítással rendelkező, s a sokat szidott SecuROM-féle DRM másolásvédelmi eljárást nélkülözőt Dragon Age: Origins tökéletesen illeszkedik a BioWare azon tervébe, ami új, egyedi világok megalkotását, majd azok sikeres márkanévvé fejlesztését irányozza elő. Ezzel a céllal született meg a Jade Empire és a Mass Effect is.



A Warhammer Fantasy, Black Company és Thieve's World szerepjátékokkal való foglalatosság után a dark fantasy lényegét maximálisan értő és megragadni képes Green Ronin Publishing a tervek szerint még idén nyáron bemutatná a Dragon Age: Origins papíralapú szerepjátékát. Amennyiben az alapkiadás sikeresnek bizonyul, akkor a szabálykönyv és az első kalandmodulok újabb leírásokkal, kalandokkal egészülnek ki, amíg csak fizetőképes kereslet van rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)