Hirdetés

Dragon Age: Origins - Redcliffe képz

|

Szereztünk néhány új képet, a BioWare legújabb üdvöskéjéről.

Hirdetés

A Dragon Age: Origins minden bizonnyal az RPG rajongók legjobban várt idei játéka. A BioWare saját bevallása szerint, a játék a legendás Baldur's Gate szellemi örököse, a készítők az alapokhoz kívántak visszatérni.

A történet ugyan egy teljesen új fantasy világban játszódik, de azt hiszem a BioWare már bizonyította, hogy tudnak ők olyat alkotni, ami felveszi a versenyt a Forgotten Realms világával. A Dragon Age: Origins elméletileg még az idén megérkezik, de sajnos csak az év vége felé. Addig maradnak a képek, videók, nagy sóhajok. Aki esetleg nem találná, a képek kicsit jobbra fent, a galériában vannak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)