Hirdetés

Dragon Age: The Stolen Throne - Nyomtatott előzetes

|

Nagyon komolyan veszi új játékát a BioWare. Az univerzum bemutatása céljából egy könyvvel jelentkezik a kiadó.

Hirdetés

A BioWare mindig is nagyon tudott szerepjátékokat csinálni. A Baldur's Gate óta nevük egyet jelent a minőséggel, a nagyszerűen kidolgozott NPC-kel, és a hosszan tartó élvezetes játékkal. Legújabb alkotásuk a Dragon Age: Origins éppen a fent említett eposzhoz kíván hasonlítani, legalábbis bonyolultság, és kidolgozottság terén. Az univerzum melyben kalandozhatunk majd, ugyanis teljesen új. Hogy egy kicsit jobban megértsük az Orogins történetét a játék sztorijának írója - David Gaider - egy regénnyel is kedveskedik a rajongóknak. A Dragon Age: The Stole Throne a játék előzményeit tárja a kíváncsi olvasók elé, elolvasva egy kicsit jobban képben leszünk, a játék sztoriját illetően. Általában ugyan a játékokhoz a megjelenés után szokás elkészíteni az ilyen adalékokat, de a BioWare ebben is formát bont, és milyen jól teszi! A könyv magyar fordításáról egyelőre nincs hír, viszont aki vágja az angolt, elolvashatja az első fejezetet a neten, mielőtt esetleg megrendelné külföldről, amikor márciusban megjelenik.

 

dragonagebook.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)