Hirdetés

Dragon Age Toolset - Immáron letölthető

|

Nem elég, hogy a Bioware készített egy zseniális játékot - megkapjuk hozzá az igen jó Toolsetet is.

Hirdetés

Biztosan hallottátok már (vagy megnéztétek erről szóló GSTV videónkat), hogy a Dragon Age-hez a készítők kiadtak egy oylan programcsomagot, amellyel mi is készíthetünk küldetéseket.

Elvileg a Toolset olyan komplex, hogy még a vágóképekben szereplő karakterek szájmozgását is editálhatjuk velük - emeleltt importálhatunk 3D-s modelleket, helyszíneket tervezhetünk, szereplőket találhatunk ki és programozhatunk fel - komplett történeteket készíthetünk, akár olyan epikusakat is, mint maga a Dragon Age (ez utóbbi azért nem kevés időbe fog telni). Természetesen komplett zene/hang támogatással is rendelkezik a program, így vérprofi Dragon Age kalandokra lehet majd számítani a közösségtől - legalábbis remélem. Akinek pedig van valami jó ötlete és csinál egy ultrabrutál jó kalandot az ne csodálkozzon, ha egyszer majd csöngetnek nála a Bioware emberei állásajánlattal...

Dragon Age Toolset (FileFront) 

Dragon Age Toolset (Bigdownloads)

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)