Hirdetés

Dragon Age webes filmsorozat Felicia Day főszereplésével

|

A bájos színésznő nagy gamer és a The guild óta sok-sok gamer titkos álma...

Hirdetés

Most egy hat részes Dragon Age sorozat egyik főszereplője lesz.

A Dragon Age Redemption című webes filmsorozatban Felicia egy Tallis nevű elf orgyilkost alakít majd, akinek az a küldetése, hogy elkapjon egy renegát mágust.

Ahogy halad a küldetésben csapatot kell toboroznia, bár nem lesz könnyű dolga - maga a színésznő ezt nyilatkozta erről." Nem tudja végrehajtani a küldetést egyedül, elég trükkös dolog lesz szövetségeseket találnia. A küldetés sikere vagy kudarca nagyban befolyásolja Tallis jövőjét és szabadságát".

Greg Zeschuk (Bioware) nagyon boldog a fejlemények miatt: "Nagyon örülünk, hogy olyan fantasztikus színészekkel dolgozhatunk együtt, mint Felicia, aki nagyon tiszteli és lelkesen szereti azt a tartalmat, amit mi készítünk -s mindemellett nagyon jól adja elő a történetet is."

Reméljük hamarosan magunk is nézhetjük majd a Dragon Age Redemptiont és benne a bájos Felicia Dayt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)