Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - három új karakter mutatkozott be

|

Még mindig nem láttuk az összes Dragon Ball FighterZ szereplőt. Bőven lesz miből válogatni, ezúttal például három jól ismert karakter bukkant fel.

Hirdetés

A japán V-Jump magazinban debütált a Dragon Ball FighterZ legújabb hármasa. Gotenks, Kid Buu és a felnőtt Gohan mind izgalmas képességekkel lépnek be az arénába. Az újság egyébként bemutatta az árkád játékmódot, és játékbeli üzletet is, ahol a harcokkal szerzett pontokból vehetünk kozmetikai apróságokat.

Hirdetés

Gotenks kapta az egyik legfurább Meteor speciális támadást, a rajongóknak már ismerős Charging Ultra Buu Buu Volleyballt, ami egy tehetetlen röplabdát csinál az ellenfélből (mármint tényleg, egy konkrét röplabdát).

Kid Buu a tőle elvárható rugalmassággal fogja uralni a csatateret, a Meteor támadása pedig a Planet Burst lesz, ami a leírás szerint elpusztítja majd a bolygót. Hatásos csapásnak hangzik. Adult Gohan a ki erőforrásának felhasználásával eltolhatja majd az Ultimate Kamehamehat. Klasszikus karakternek, klasszikus Meteor támadás.

A Dragon Ball FighterZ megjelenése január 26-án várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)