Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - így harcol Bardock

|

Természetesen Son Goku apja sem marad ki a Dragon Ball FighterZ DLC harcosainak sorából, az új videó pedig megmutatja, hogy mire is képes akció közben.

Hirdetés

Miután Broly megkapta a saját bemutatkozó videóját, befutott Bardock anyaga is. A Saiyan harcos egy kezdők számára könnyen kezelhető karakter lesz, aki gyorsaságban és erősségben is kiemelkedőt nyújt.

Hirdetés

Broly mellett ő lesz a másik karakter, aki szerepet kap a Dragon Ball FighterZ első DLC-jében. A lenti videóban megnézhetitek mozdulatait és kombóit.

A Dragon Ball FighterZ-t mind a verekedős játékok közössége, mind a kritikusok jól fogadták, így rengetegen várják a szezonbérletéhez tartozó karaktereket. A Bardockot és Broly-t tartalmazó csomag március 28-án jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)