Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - így harcol Broly

|

Azt már korábban bejelentette a Bandai Namco, hogy Broly lesz a Dragon Ball FighterZ egyik első DLC karaktere, most pedig bővebben is megnézhetjük, hogy mit tud a harcos.

Hirdetés

Bár egyes források alapján már tudni véljük a Dragon Ball FighterZ Season 2 karaktereit is, egyelőre még a legújabb harcosra, Brolyra fókuszálunk, akit február végén Bardockkal együtt lepleztek le. 

Hirdetés

Akkor csak egy pár másodperces teasert kaptunk, most viszont a Bandai Namco feltöltött egy hosszabb kedvcsinálót is, amelyben a drabális méretű Broly demonstrálja az erejét, és ráleshetünk a mozgásszettjére is. 

Azt továbbra sem árulta el a kiadó, hogy mikor számíthatunk a PC-re, PS4-re és Xbox One-ra már elérhető Dragon Ball FighterZ két új harcosára, Brolyra és Bardockra, de a videó leírásában az szerepel, hogy hamarosan be fogják jelenteni, szóval bármelyik nap jöhet az infó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)