Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - átváltozás nélkül is keményen odacsap Goku és Vegita

|

Gameplay trailereken mutatjuk meg, mire képesek a Dragon Ball FighterZ legújabb DLC karakterei.

Hirdetés

Mint ismeretes, a soron következő Dragon Ball FighterZ DLC-ben Son Dragon Ball alapverzióit kapjuk meg, tehát a teljesen hétköznapi, fekete hajjal pózoló harcosokat. Első hallásra ez elég fantáziamentes döntésnek hangzik, de az alábbi videók azért ráerősítenek arra, hogy bizony nekik is helyük van a játékban. 

Hirdetés

Szőke és kék frizurával már most is megtalálhatóak a Dragon Ball univerzum két leghíresebb harcosának egy-egy verziója a Dragon Ball FighterZ-ben, hamarosan azonban bővül a Gokuk és Vegiták sora. Nem is szaporítjuk a szót, mutatjuk, bunyó közben hogyan festenek a játék legújabb harcosai. 

Így csapatja Goku:

Vegita pedig nem marad el tőle harci kedvben:

A Dragon Ball FighterZ PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra már elérhető, Nintendo Switchre pedig szeptember 28-án érkezik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)