Hirdetés

Dragon Ball FighterZ megjelenés - nem sokára mehetünk bunyózni

|

A Bandai Namco verekedős játékára pár hónapot kell még várni.

Hirdetés

Januárban a nyugati kiadók és fejlesztők nem törik magukat, ellenben annyi japán játék jön, hogy az egész évre elég.

Hirdetés

A Ni No Kuni II, a Lost Sphear, a Monster Hunter: World, és a Dissidia Final Fantasy NT mellett a Dragon Ball Z is a jövő év első hónapjában, egész pontosan január 26-án érkezik. A PC-re, PlayStation 4-re és Xbx One-ra megjelenő játék két különleges változatban is elérhető lesz, melyek egyike, a FighterZ Edition a nyolc bónusz karaktert és hozzájuk tartozó, külsőt megváltoztató cuccokat kínáló FighterZ Passt is tartalmazza, míg az Ultimate Editionben ezen felül megtalálható egy zenei csomag, ami a Dragon Ball anime 11 dalát rakja a játékba, valamint egy kommentátori csomag. Az előrendelők azonnal feloldhatják SSGSS Gokut és SSGSS Vegetát.

Mi a gamescomon már kipróbáltuk, és tetszett, amit láttunk; akár a verekedős játékokat, akár magát a Dragon Ballt szeretitek, érdemes lehet rá odafigyelni. A legjobb, ha mindkettőt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)