Hirdetés

Dragon Ball FighterZ - a játékosok elkezdték kikísérletezni a legdurvább kombókat

|

Verekedős játékokban jól ismert fogalom a Touch of Death kombó, ami egy érintésből indul, aztán legalább az ellenfél fél életerejének elvesztésével végződik.

Hirdetés

A ToD jelenség nem ismeretlen a tapasztalt bunyósoknak, és már a Dragon Ball FighterZ-ben is megvoltak ezek a mozdulatok. Korábban azonban a játékosok mind a 3 harcosuk behívásával hozták össze a halálos mozdulatsorokat, most viszont az egykarakteres ToD megoldásokkal kísérleteznek.

Hirdetés

Egy japán játékos twitter videóján látható, ahogy Cellel 100-ról 0-ra veri ellenfelét egy laza felütéses indításból. A profik egyébként is szeretik használni Cellt a nagyobb támadásokhoz, mivel a karakter kifejezetten erőseket csap.

A következő videó egy robro nevű Reddit felhasználótól érkezett, aki egy 99 ütéses kombóval sikeresen bevitt 10017 sebzést. Ennek a ToD-nak a különlegessége, hogy az indító mozdulat nem kimondottan bonyolult, így éles meccsben is működhet.

Alapvetően azért kísérleteznek a profibb DBFZ játékosok ezekkel a megoldásokkal, mert ez egy mentőöv lehet arra az esetre, amikor már csak egy karakterük marad, és az 7 töltéssel is rendelkezik. Még meglehetősen az elején vagyunk a játék életciklusának, így alig várjuk, hogy láthassuk, mivel rukkolnak majd elő a profik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)