Hirdetés

Dragon Ball Online - Hol tart jelenleg?

|

Sokan sokféleképpen vélekednek erről a rajzfilmsorozatról, illetve a "Dragon Ball életérzésről", de kevesen tudják elképzelni, milyen lesz a játék MMORPG köntösben.

Hirdetés

Jó ideje nagy a csönd a Dragon Ball Online körül - a bejelentés óta igen keveset tudni róla.

A legfőbb hír, hogy a játék készül! A játék 200 évvel a manga vége után játszódik, amikor egy szervezet felosztotta a világot - a játékosoknak ezt kell újraegyesíteniük. A játékosok gyerekként kezdenek, a játék folyamán nőnek fel ás a három fő faj mindegyikét (Saiyan, Namek és ember) választhatják. Természetesen a játékosok gondosan megtervezhetik majd saját avatarjaikat. 

Maga Akira Toriyama is közreműködik a játék készítésében, amely így valóban úgy fog kinézni, mint egy Akira Toriyama manga.

A játék zárt bétája következő hónapban kezdődik, és dél-Koreában még ebben az évben megjelenik majd. Európai megjelenéséről egyelőre nincsen adat.

S akinek ez az infó kevés volt, jöjjön egy kis Dragon Ball Online filmecske - Toriyama stílusban

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)