Hirdetés

Dragon Ball Xenoverse 2 - Jiren és Android 17 is érkezik a következő DLC-ben

|

Három új játszható harcost hoz a Dragon Ball Xenoverse 2 következő DLC-je, akiket egy japán magazinban lepleztek le a készítők.

Hirdetés

Ugyan a rajongók közül valószínűleg a legtöbben már a FighterZ megjelenésére készülnek, a merőben más játékstílust képviselő Dragon Ball Xenoverse 2 munkálatai sem álltak le teljesen. A Dimps műhelyében még készülnek új tartalmak, amiket nemrég le is lepleztek.

Hirdetés

A nem túl fantáziadús Extra Pack 2 nevű DLC tartalmait a japán Jump című magazinban mutatták be, ahogy pedig az alábbi, beszkennelt oldalakon láthatjátok, három új karakter érkezik vele a játékba. A Dragon Ball Superben látott Android 17 mellett Jiren válik még játszható karakterré, illetve a rejtélyes Fu-val is bunyózhatunk (illetve egy karddal is szeletelhetünk) majd. A letölthető tartalom megjelenésével egy új sztorival is bővül a Dragon Ball Xenoverse 2, ám a DLC megjelenéséről még csak annyit tudunk, hogy februárban esedékes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)