Hirdetés

Dragon Ball Z: Kakarot - a hét sárkánygömböt összegyűjtve teljesülhet egy kívánságunk

|

Sőt, rengeteg bónusz ütheti a markunkat így.

Hirdetés

A jövő év elején megjelenő Dragon Ball Z: Kakarotban nemcsak hogy összegyűjthetjük az univerzum leghasznosabb tárgyait, a hét különleges sárkánygömböt, hanem azoknak köszönhetően kívánhatunk is egyet. A V-Jump legfrissebb információi alapján kívánhatjuk például azt, hogy újból megküzdhessünk egy korábban legyőzött ellenféllel, vagy részt vegyünk egy olyan párbajban, amire nem kerül sor a sztori keretében.

Hirdetés

Ha még egyszer sikerül legyűrni, akkor jutalmunk valamennyi Soul Emblem, magasabb sebzés és extra tapasztalati pontok lesznek. További részletek egyelőre nem derültek ki, de bizonyára érdemes lesz megpróbálni begyűjteni a Dragon Ballokat a bónuszokért.

A Kakarot alapvetően egy verekedős játék lesz, viszont nagy hangsúlyt kapnak a szerepjátékos elemek, illetve temérdek egyéb tevékenységben is részt lehet majd venni két bunyó között.

A Dragon Ball Z: Kakarot jövő év január 17-én fog megjelenni PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti milyen Dragon Ball-kívánságot látnátok szívesen a játékban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)