Hirdetés

Dragon's Dogma: dől a lé a Capcomhoz

|

A Capcom bevétele jelentősen megugrott, melyet nagyrészt a játék sikerének köszönhetnek.

Hirdetés

Egészen pontosan 290 százalékkal értek el nagyobb nyereséget a tavalyihoz képest, és ehhez "csak" egy Dragon's Dogma kellett. A megjelenés óta az egymilliós értékesítési darabszámot is meghaladó játék segítségével a cég jelentősen jobb helyzetbe került, mint amilyenben előző évben megjelent játékaik rossz szereplése után volt. A negyedéves bevétel 283.000.000 dollár volt, ami 56 százalékkal magasabb az előző év hasonló időszakához képest.

Figyelembe véve, hogy egyik legnagyobb húzócímük, a Resident Evil 6 majd csak az ősszel jelenik meg, feltételezhetően tovább fog javulni az idei mérleg, pedig a bevétel már így is hatszorosa annak, mint amit a cég tervezett. Az előzetes pénzügyi jelentésben ugyanis a bevételek 27,9 százalékos, míg a nyereség 45,7 százalékos növekedését jósolták, ám ettől kedvezőbbek lettek a számok. Mivel olyan bevételeik lettek, melyekre nem is számítottak, ezért azt javasolnánk, hogy azt a pár tízmillió dolláros pluszt osszák szét a GameStar olvasói között.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)