Hirdetés

Dragon's Dogma rajzfilm - lerajzolva a lényeg

|

Különös módját választotta a Capcom a Dragon's Dogma történetének a népszerűsítéséhez.

Hirdetés

A játék kerettörténetét egy egyéni, képregényszerű rajzfilmben meséli el.

Nekem nagyon bejön ez a fajta mesélési mód, főként azért mert nemcsak egyszeri alkalomról van szó, hiszen a trailer végén ott virít a folytatjuk felirat. Azt nem tudom, hogy a játékban is lesz e ilyen, mindenesetre nekem nem lenne ellene kifogásom, különösen nem a nagyszerű szinkronszínészt szeretném viszontlátni. Az áprilisi GameStarban olvashattok egy kis előzetest a játékról, annyit elárulhatok róla, hogy Mazur szerint nem az a megszokott agyatlan akció-kaszabolós játék, sokkal komolyabb RPG-ről van szó. Valljuk be ránk is fért már valami hardcore szerepjáték. A Dragon's Dogma május 25-én fog megjelenni, mi már nagyon készülünk rá.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)