Hirdetés

Drágul az Xbox 360 Arcade?

|

Több brit áruház is megerősítette, hogy az Xbox 360 Arcade ára harminc fonttal emelkedik.

Hirdetés

Miközben a Pro-t talán kivonják a forgalomból, s helyére az Elite kerül, addig az Arcade ára megugrik kicsit, mint ahogy az Xbox 360-hoz tartozó kiegészítők ára is.

Több brit internetes áruház, mint a ShopTo főnöke, Igor Cipolletta elmondta az Eurogamer-nek, hogy kapott egy megerősítést a Microsoft részéről a konzol árának emelkedését illetően. Az eddig 129.99 angol fontért árult Xbox 360 Arcade ára 159.99 angol font lesz, valamint kiveszik belőle az öt ingyenes XBLA játékot. Továbbá egy-két fonttal emelkedik a konzolhoz vásárolható kiegészítők ára. A reggel küldött e-mailben csak az Arcade és Elite csomagok voltak említve, ez arra enged következtetni, hogy a Pro kisétál az ajtón, és nem néz vissza többet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)