Hirdetés

Drakensang - Angol nyelvű demó lokálban!

|

Készülget kilépni a nemzetközi porondra, az eddig csak német nyelven létező Drakensang. Ennek bizonyítéka az angol demó.

Hirdetés

Yeeeeeahh - kiálthat fel minden szerepjáték rajongó. A Drakensang: Teh Dark Eye című, igencsak jófajta RPG ugyanis hamarosan megjelenik angolul is. A német piacot meghódító játék végre talált magának nemzetközi kiadót, így semmi nem ment meg minket attól, hogy újra napokig, hónapokig meredten bámuljuk a monitort, vizsgákat és barátnőket bukva. A THQ jóvoltából jövő év elején minden RPG rajongó új kalandokra indulhat ebben sötét világban. A Drakensang ugyan nem tudta felülmúlni a Witcher sikereit, de Németországban minden elképzelhető díjat bezsebelt. Most, hogy a játék megjelenik majd a sokkal nagyobb nemzetközi piacon, akár igazi franchise is válhat belőle. A készölő második részről, ugyan nem tudni semmit, azon a tényen kívül, hogy készül, de ha az angol nyelvű változat elég sikeresnek bizonyul, az már tuti angolul is megjelenik azonnal. Reménykedjünk hát, hogy nem lesz anyagilag bukta a játék, hiszen sajnos nem egyszer hallottunk már olyan játékról, ami meghódította a kritikusokat, és a játékosokat, mégis anyagilag nem volt képes bizonyítani. A gonosz kiadók pedig ilyen esetben nem haboznak drákói szigort alkalmazni, és befagyasztani a projektet.Tegyen hát félre minden RPG rajongó egy kis pénzt, és amennyiben a lokálból húzható demó elnyerte tetszését, ne habozzon támogatni a készítőket.

DRAKENSANG: THE DARK EYE DEMÓ
(500 MB)

drakensang-the-dark-eye__21.jpg
 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)