Hirdetés

Drakensang: The Dark Eye - Bearanyozódott a sárkányok dala

|

Elkészült a negyedik olyan szerepjáték, amely a máig méltán népszerű "Das Schwarze Auge" univerzumban játszódik.

Hirdetés

Nem is olyan rég derült ki, hogy milyen konfiguráció szükségeltetik majd ahhoz, hogy ez az ígéretes német RPG hajlandó legyen megmozdulni és silányuljon diavetítéssé az egész. Akkor a megjelenés napját augusztus 1-re datálták (legalábbis német nyelvterületen), s miután a napokban adta hírűl a dtp (ő lenne a kiadó), hogy aranylemezre került az Aventuria varázslatos földjére invitáló kaland, most már biztosak lehetünk benne, hogy a német verzió nem fog késni. Ami az angol verziót illeti, azt csak Aventuria istenei tudhatják. Sebaj, ez nem tántoríthat el a játék kipróbálásától. (Jó dolog, ha más nyelveket is ismerünk.) Melőtt eljönne a sárkányok kora (Dragon Age), megtudjuk milyen az, ha dalra fakadnak (gy.k.: Úgy üvöltenek, hogy dobhártyád beszakad, szemed bevérzik, s szíved kiakad.)

drakensang_1.jpg


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)