Hirdetés

Drakensang: The Dark Eye gyűjtői változat

|

Akadnak játékosok, akik mindenből a legszebbet, a legjobbat akarják, nekik találták ki az extrákkal telezsúfolt kiadást.

Hirdetés

A DSA (Das Schwarze Auge) a legismertebb és legkedveltebb német szerepjátéknak számít. Több PC-s játék is készült a témában, melyek másfél évtizeddel ezelőtt kedvező fogadtatásra leltek. Éppen ezért örömteli, hogy újra visszatérhetün Aventurien világába a Drakensang révén.

drakensang.jpg


A gyűjtőknek szánt kiadásban a játék korongja mellett egy, a játék zenéit tartalmazó lemez, egy, a játék világában játszódó hangoskönyv (A sarlatán), a DSA szabálykönyvének negyedik kiadása, egy Lindwurmtöter (Sajnos nem tudom, milyen féreg lehet a lindwurm, szóval annak legyőzőjét ábrázolja.) névre keresztelt fickót ábrázoló ón szobrocska, illetve Aventurien bőrből készült térképe rejtőzik a sárkánypikkelyesre mintázott díszdoboz mélyén. A 10.000 példányra limitált Collector's Edition német nyelvterületen garantáltan kapható lesz július 8-tól, mégpedig 59.95 eurós áron. Európa és a világ többi részét illetően nem áll rendelkezésre információ.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)