Hirdetés

Drakensang: The Dark Eye Launch Trailer

|

A DSA szabályrendszerére támaszkodó díjnyertes német szerepjáték egy éves késés után végre elérhető angolul is.

Hirdetés

A Drakensang: The Dark Eye hazájában, Németországban az egyik legjobban fogyó játék volt tavaly és joggal nyerte el a legjobb történet, az év szerepjátéka és a legjobb soundtrack trófeát a German Developer Awards során, ahol a német fejlesztésekről mondott ítéletet a zsűri.
A történet a Nagy Folyó mentén fekvő kereskedőváros, Ferdok környékén játszódik, ahol egy rejtélyes gyilkosságsorozat borzolja a békét és nyugalmat élvező polgárok kedélyeit.
A Drakensang: The Dark Eye partialapú RPG, tehát nem kell egyedül bóklásznunk, a harc bármikor megállítható, így taktikázásra is lehetőség nyílik. A műfaj rajongóinak ajánlom kipróbálásra a játszható demót, mielőtt elköteleznék magukat egy vásárlás mellett, nehogy csalódás legyen a vége. Ezért kellene minden játékhoz még a megjelenés előtt játszható próbaverziót kiadni.

drakensang-launch-gstv.jpg


Aventuria világának rajongói jövőre érzik majd igazán elemükben magukat, hiszen érkezik a Drakensang: The River of Time, ami jelen írás tárgyának előzményeit meséli el, és a másik fejlesztőcsapat és kiadó buzgolkodásának köszönhetően lassan formát öltő The Dark Eye: Demonicon, ami egy teljesen különálló történet dolgoz fel, csak a világ és a szabályrendszer marad ugyanaz.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)