Hirdetés

Drakensang: The River of Time bejelentés

|

Aventuria fantasztikus világa újra virágkorát éli. Egyszerre két Drakensang játék is készül, más-más célcsoportnak.

Hirdetés

Egyrészt készül az akciódúsabb irányba elmozduló The Dark Eye: Demonicon (eredeti nevén Das Schwarze Auge: Demonicon) a The Games Company és a Silver Style égisze alatt, másrészt pedig már korábban beharangozták a Drakensang: The Dark Eye alkotói (dtp és Radon Labs), hogy a tavalyi esztendő legjobb német játékához folytatást dobnak össze.
Időközben annyi változott csupán, hogy a folytatás ötlete mellett megjelent az előzmény gondolata is a brainstorming során, s végül ez utóbbi került ki győztesen a megmérettetésből.
Ennél többet nem igazán árult el Bernd Beyreuther kreatív igazgató. Egyelőre be kell érnünk azzal, hogy új történet lesz, a jól bevált játékelemeket meghagyják, s csak ott újítanak, ahol feltétlenül szükséges, a megjelenést pedig valamikor 2010 első hónapjaiban kívánják sikerrel abszolválni. A célplatform pedig csak és kizárólag: PC.

Drakensang: The River of Time - 1. kép



Konzolos Aventuria rajongók se bánkódjanak, hiszen a The Dark Eye: Demonicon ezzel szemben multiplatform fejlesztés.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)