Hirdetés

Drámaíró pályázat - Versenykiírás

|

A Fiatal Írók Szövetsége és az RS9 Színház az ASUS Magyarország és a CD Galaxis támogatásával drámaírói pályázatot hirdet.

Hirdetés


A Fiatal Írók Szövetsége és az RS9 Színház az ASUS Magyarország és a CD Galaxis támogatásával drámaírói pályázatot hirdet. A pályázat lehetőséget kíván biztosítani olyan, 18 és 35 év közötti, kortárs fiatal magyar alkotók számára, akik bemutatott darabbal még nem rendelkeznek.

Első díj: ASUS 1000H Eee pc netbook és a pályamű színpadra állítása az RS9 Színházban 2010 tavaszán.

Második díj: Microsoft Office 2007: Otthoni és iskolai verzió (semmilyen kereskedelmi, nonprofit vagy bevételközpontú üzleti tevékenységhez, illetve állami szervezet által nem használható) és a pályamű felolvasó-színházi bemutatója.

Harmadik díj: Elegáns gravírozott toll és a pályamű felolvasó-színházi bemutatója.

Pályázati határidő: 2009. november 15.

Nevezési díj: 3500 Ft/pályázat, melyet postai utalványon vagy banki átutalással a FISZ számlaszámára kérünk átutalni (Budapest Bank 10102086-33859500-00000007).

A teljes és részletes kiírás a FISZ weboldalán érhető el: irok.hu/index.php?page=news&id=35

Eredményhirdetés a FISZ honlapján www.irok.hu várható 2010 elején.

További információk a info@irok.hu emailcímen vagy munkaidőben a (1) 322-1538 telefonszámon. (a pályázattal kapcsolatos koordinációt a Fiatal Írók Szövetsége végzi.)

Szakmai támogatók: NKA Maszre

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)