Hirdetés

Dreadnought - hivatalosan is megjelent PS4-re

|

Az űrhajós móka elhagyta a béta státuszt, így már teljes játékként érhető el a konzolon. Nagy tervek vannak 2018-ra.

Hirdetés

A Grey Box Games izgalmas lövöldéjében a játékosok hatalmas űrhajókat irányítva eshetnek egymásnak. Az idén megkezdett béta most a végéhez ért, és már a Sony konzolján is teljes értékű alkotásként érhető el a Dreadnought.

Hirdetés

A fejlesztők sokat csiszoltak a játékon tesztidőszak során összegyűjtött felhasználói visszajelzések alapján, hogy a játékosok még jobban élvezhessék az űrcsatákat. A stúdió pedig a játék megjelenése után sem pihen, számos újdonsággal készül a jövő évre, a kisebb változtatásoktól kezdve egészen az olyan nagyobb volumenű tartalmakig, mint az új hajók, pályák vagy játékmódok. Részleteket egyelőre nem mondtak.

Ti játszotok a Dreadnoughttal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)