Hirdetés

Dreamcast cím a Kickstarter-en

|

Kapjátok elő a Sega Dreamcast-otokat, jön a Redux: Dark Matters!

Hirdetés

Volt egyszer egy Dux nevezetű játék Sega Dreamcast-re még 2009-ben. Ez a 2D-s shoot-em-up darab úgy tűnik újra előkerülhet a mai konzolokra optimizálva, ha a nagyközönség is úgy akarja. Indult ugyanis egy Kickstarter projekt Rene Hellwig és a KTX Software által, akik - ha sikerül összekampányolniuk a kiírt 25000 dolláros összeget - elhozzák a játék ráncfelvarráson átesett változatát PSN-re, XBLA-ra és Steam-re Redux: Dark Matters néven.

A készítők a Dreamcast-hez való kötöttségüket sem hagyták el, ugyanis ha 65 dollárral támogatjuk a projektet, akkor két Sega Dreamcast játékkal jutalmaznak minket a Limited Edition Radux: Dark Matters és a Dux 1.5-el személyében. Ha esetleg 100 dollárral támogatnánk őket, akkor ezt még egy 4 CD-s Soundtrack Box-al is megfejelik, 1000 dolláros támogatás esetén, pedig a két Dreamcast játék és a 4 zenei CD dedikált változatával, egy általunk választott platformhoz való egyedi Redux: Dark Matters Arcade Stick-el, valamint egy nevünkkel ellátott, a készítők által dedikált 'Super Supporter' pólóval gazdagodunk, illetve még a stáblistába is bekerül a nevünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)