Hirdetés

Dreamhack és LCS beszélgetés a GameNighton!

|

Az Esportmilla csapatának két tagja részt vett a CS:GO-központú Dreamhack és a League of Legends világbajnokságon, tőlük kérdezhettek majd a GameNight ehavi kerekasztal beszélgetésén.

Hirdetés

Minden hónapban próbáljuk színesíteni a GameNight programját, folyamatosan ötletelünk azon, milyen programokkal tehetnénk még jobbá a rendezvényt (az ötleteket egyébként folyamatosan várjuk Facebook oldalunkon üzenetben, vagy akár ezen az e-mail címen.)

Szeptember elején meghívtunk egy vendéget, nevezetesen GameDay Iroda Imit, akivel sok mindenről beszélgettünk, és a résztvevők is kérdezhettek. A hagyományt folytatva ezúttal az Esportmilla két tagja, Hodozsán Dániel és Németh Beatrix jönnek el hozzánk, akikkel elsősorban a League of Legends World Championship döntőn és a napokban Kolozsváron megrendezett, elsősorban Counter-Strike: Global Offensive központú eseményen, a Dreamhacken szerzett élményeikről beszélgetünk. Emellett persze bármiről kérdezhettek, szívesen válaszolnak ők is, mi is.

GameNight november 6.

Időpont: 2015. november 6., péntek, 16:00-tól 
ÚJ HELYSZÍNInstant, 1065 Budapest, Nagymező utca 38.
Facebook eseményItt jelezd, hogy jössz!
Facebook oldal: A GameNight hivatalos oldala

A belépés természetesen továbbra is INGYENES!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)