Hirdetés

Dreamhack Winter 2011 - a világ legnagyobb LAN partyja

|

Nekünk még magától értetődők voltak a scene és a LAN partyk, a mai generáció java része már azt sem tudja, mi az.

Hirdetés

Mára idehaza a LAN Partyk korszaka sajnos szinte teljesen le is járt - pedig a hangulatuk, az élmények egy ilyen rendezvényről páratlanok.

Svédországban más a helyzet (és nemcsak a fizetések miatt), ott még él a LAN partyk hangulata, él a hagyomány - a Dreamhack aktuális téli kiadásának nem titkolt célja volt a fennálló világcsúcs, a 12754 PC és 13608 emberi látogató számának megdöntése. Pontos adataink még nincsenek, de az bizonyos, hogy ezúttal is 12000-nél több PC volt jelen a helyszínen (az emberek száma sem lehetett ennél kevesebb).

A rendezvényen egyébként hatalmas Starcraft II és Counter-Strike versenyek is folytak, voltak élő koncertek, boltok, partik, helyszínre települt pizzázó és romantikus földönalvás - ahogy azt kell. S persze a páratlan, sehol máshol nem tapasztalható hangulat...

Aki a jövőben kipróbálná az eseményt annak jó hír, hogy a fesztivál nyáron és télen is (Dreamhack Summer és Dreamhack Winter) megrendezésre kerül, méghozzá az Elmia vásárközpontban, Jönköpingben, Svédországban. 

Lássunk néhány fotót:

További fotók a galériában tekinthetőek meg (Tudjátok, rákattintotok és akkor teljes méretben mutatja a képet).

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)