Hirdetés

Több mint 22 ezren játszottak a világ legnagyobb LAN party-ján

|

A Dreamhack Winter nem csak egy hatalmas eSport verseny, hanem a világ legnagyobb LAN party-ja is, amelyre idén több mint 26 ezren voltak kíváncsiak.

Hirdetés

Míg a magyar játékosok nagy részét a hétvégén a PlayIT programja kötötte le, a világ többi részén a Dreamhack Winter vonta magára a figyelmet. A 20 éves múlttal rendelkező buli 1994-ben indult, ám akkor még csak néhány srác ült össze játszani az iskola aulájában. 

Tavaly 17 618 gépet regisztráltak a rendezvény szervezői, amit idén jócskán sikerült túlszárnyalni, a két nap alatt ugyanis összesen 22 483 eszközt izzítottak be a résztvevők. Gyakorlatilag majdnem mindenki géppel érkezett, a teljes látogatószám 26 672 fő volt.

Természetesen a Dreamhack Winter nem csak az egyszeri játékosokról és a nagy esti bulikról szól, hiszen a világ legnagyobbjai közé sorolt eSport versenyek döntőire is itt kerül sor, így Starcraft 2, CS: GO, Dota 2 és Hearthstone bajnokságot is rendeztek.

Ti szoktatok LAN partykra járni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)