Hirdetés

Dreamkiller - Teaser trailer

|

A képek után mozgás közben is megtekinthető a Dreamkiller.

Hirdetés

Vannak, akik úgy vélik, végképp leáldozott azoknak a belső nézetű lövöldözős játékoknak, amelyek az innováció legkisebb megnyilvánulása nélkül, csavaros történetet és szürkeállományunkat megmozgató feladványokat mellőzve mást se csinálnak, mint újabb és újabb hullámát zavarják a játékosra válogatott ellenfeleknek.



Hogy igazuk van-e, vagy sem, nem az én tisztem eldönteni, ellenben cáfolatként bármikor felhozhatjuk a Serious Sam, vagy a Painkiller játékokat, amelyek bizony szép sikert arattak a játékosok körében. Jelen hír tárgya, a Dreamkiller pont ebbe a kategóriába tartozik. A fejlesztést a prágai Mindware csapata végzi, akik a hidegháborús Splinter Cell-ként is ismert Cold War: Behid the Iron Curtain, valamint a Painkiller: Overdose című alkotásokat tudhatják magukénak.



A Dreamkillerben egy különleges képességekkel megáldott pszichológusnő bőrébe bújva fedezhetjük fel a páciensek rémálmait. Változatos fegyverarzenállal szállhatunk szembe a megelevenedett álomképekkel. Bizzar helyszínek és még bizarrabb ellenfelek várnak ránk a karácsonyra megjelenő játékban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)