Hirdetés

Driveclub - az ingyenes változattal is megszerezhető a Platinum Trophy

|

A PlayStation Plus felhasználók saját Driveclub-variánst kapnak, amiből tényleg nem sok hiányzik. A trófeaőrülteknek nem kell megvenni a teljes játékot.

Hirdetés

A Sony Computer Entertainment tavaly azt ígérte, hogy a Platinum trófea mindenki számára megszerezhető lesz, de amikor kiderült, hogy a Tour mode-ot nem lehet végigvinni a Driveclub PlayStation Plus Editionjében, sokan kétkedni kezdtek abban, hogy az állítás még mindig megállja a helyét.

Természetesen a PlayStation Plus felhasználóknak is lehetősége lesz megvásárolni a teljes játékot, sőt, jelentős kedvezményt is kapnak, de még várnunk kell egy kicsit, hogy megtudjuk, mennyit kell fizetni az upgrade-ért. Ha valaki csak a trófeák miatt játszik és nem érdekli, hogy az eddig bejelentett öt országból (Skócia, Norvégia, Kanada, Chile és India) csak egy pályáin játszhat, és azokon is csak limitált számú autóval, annak elég lesz az ingyenes változat, mint azt a játék igazgatója, Paul „Rushy” Rustchynsky megerősítette. Kíváncsian várjuk, hogy milyen feladatokat kell majd teljesíteni a Platinum megszerzéséhez. Lehet, hogy a PlayStation Plus Edition külön trófealistát kap?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)