Hirdetés

DriveClub Bikes - Suzukik a városban

|

A Driveclub két jövő héten megjelenő DLC-je közül az egyik motorokat hoz, méghozzá két Suzukit, amiket most videón is láthatunk.

Hirdetés

A DriveClub legutóbbi frissítése ismét jobbá tette a játékot, és egyúttal felkészítette a következő két letölhető csomag megjelenésére.

A No Limits bővítmény a Honda Civic Type-R-t és a Nissan Skyline GT-R R34 V-Spec II-t adja hozzá a játékhoz, míg a suzukis csomagban két motor, a GSX-R1000 SE és a Suzuki GSX-S1000 ABS szerepel hat új esemény, illetve öt trophy mellett. Mindkét kiegészítő február 23-án kerül fel a PlayStation Store-ba, és míg előbbit természetesen minden Driveclub tulajdonos használhatja, utóbbit értelemszerűen csak azoknak érdemes beszerezni, akik megvették a DriveClub Bikes kiegészítőt is. Az alábbi videó megmutatja, milyen szépek lesznek az új motorok a február elején bekerült új területen, az Old Townban. 

Nektek hogy tetszik a játék a legutóbbi frissítés óta? Hogy érzitek, jobb lett vagy rosszabb?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)