Hirdetés

DriveClub - rossz időnek ennyire még nem örültünk

|

A DriveClub legújabb frissítése végre hozzáadta az összképhez a dinamikus időjárást és más pluszokat is hozott magával. A PS Plus Edition viszont még várat magára.

Hirdetés

Már a DriveClub megjelenése óta hiányoltuk a játék sokszor emlegetett dinamikus időjárásrendszerét, amelyet az Evolution Studios rögtön a premier utánra ígért, viszont pont azon okokból kifolyólag nem hozakodtak elő vele, amiért a PS Plus előfizetőknek járó ingyenes kiadással sem. Azok a fránya hibák, ugyebár.

Az 1.08-as update azonban változtat ezen a helyzeten és ma elhozta nekünk többek között az Extreme Weather funkciót is a DriveClub online és offline módjaiba egyaránt. Olyan zord időjárási elemekkel bolondítja meg az autóversenyzést, mint a hó, az eső és ezek különböző kombinációi, de az 1.4 GB-os csomag két vadonatúj pálya (a norvég Atlanterhavsvegen és a kanadai Sinclair Pass) implementálása mellett javít a teljesítményen, valamint orvosol számos kisebb hibát is. Apróbb változtatásokkal találkozhatunk játékmenet egyes részein is, így például offline módban elérhető lett a Club Cars és a Club Paint Jobs.

A fejlesztők ezenfelül egy további frissítéssel is szeretnének jelentkezni decemberben, amely várhatóan elhozza az ingyenesen érkező Mazzanti Evantra, a Redline Expansion Pack (az öt új autót tartalmazó Redline Car Pack és a 11 új eseményt, valamint 5 új trófeát biztosító Redline Tour Pack), továbbá az Elements Tour Pack (szintén 11 eseményt és 5 trófeát foglal magába) csomagok támogatását.

Ti tesztek egy próbát a DriveClub szeszélyes időjárásával?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)