Hirdetés

DriveClub - jött egy frissítés, de még mindig vannak hibák

|

A hétvégén megjelent egy újabb javítócsomag a PS4 talán eddigi legbajosabb exkluzívjához, de a fejlesztők szerint még mindig sokat kell javítani a játékon.

Hirdetés

Arra néhányszor volt már példa, hogy egy játék megjelenésekor a szerverek nem tudják kiszolgálni a rohamot, de a DriveClub sajnos nem csak itt vérzik el.

Az Evolution Studios játéka október 7-én jelent meg, de azóta sem sikerült megtalálni és befoltozni minden egyes lyukat. A srácok a hétvégén azért fellőttek egy patch-et, ami az online teljesítményt, a többjátékos versenyzést és a ranglistát hivatott használhatóbbá tenni, de mint azt a hivatalos Facebook oldalon leírták, hiába dolgoznak gőzerővel, még most sincs minden a helyén. Mindenkit arra kérnek, hogy számoljon be tapasztalatairól az egyes frissítések után. Reméljük, hogy hamarosan jobb lesz, és a PS Plus Edition is elérhetővé válik végre. Persze csak miután már minden rendben megy, azt még talán meg tudjuk várni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)