Hirdetés

Gamescom 2013 - DriveClub gameplay a PS4-en

|

A Gamescom már-már a next-gen versenyjátékok csataterévé avanzsált, most a Sony exkluzív címe, a DriveClub látható futás közben, egyenesen egy PS4-ről rögzítve.

Hirdetés

Ahhoz képest, hogy ez még csak a DriveClub alpha verziója, már most nagyon jól néz ki a játék PlayStation 4-en.

A PlayStation 4-ről felvett anyag 720p minőségű és 30fps-en fut. Bár az Evolution Studios azt ígérte, hogy 60fps-en pörög majd a játék, ennek a játékmenet videónak azért még is örülnünk kell, végtére ez még csak az alpha verzió - majd csak megoldják a 60fps-t is idővel.

A videóban a a volán mögül élvezhetjük a versenyt, a vezetés realisztikus és precíz, illetve egy-két közösségi funkció is megmutatkozik a futam során, például menet közben megjelenik egy "átlagos sebesség" számláló, ami esetében egy másik játékos pontját kell megdöntenünk, de versenyezhetünk a többiekkel a drift pontszámokkal is egy-egy kanyarnál.

A DriveClub a PlayStation 4 indulásával együtt jelenik meg és egy lecsupaszított verzió ingyenesen lesz elérhető a PS Plus előfizetőknek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)