Hirdetés

DriveClub - kiszivárgott a megjelenési dátum?

|

PlayStation 4 megjelenési cím lett volna, de jövőre halasztották a DriveClubot, az Evolution exkluzív next-gen autós játékát. Lehet, hogy már a végleges megjelenési dátum is megvan?

Hirdetés

Aki a különböző expókon kipróbálta a DriveClubot, nem volt elragadtatva a játékmenettől. Az E3-on mi is tettünk vele egy kört, és mi is azok közé tartozunk, akik inkább örülnek, hogy a Sony nem sürgeti a fejlesztőket.

Jelenlegi állapotában is lényegesen jobban néz ki, mint a korábbi változat, úgyhogy abszolút reménytelien állunk hozzá. A játék Amazonos termékoldala szerint a megjelenési dátum 2014. április 1., ami például azért is hihető, mert ez egy keddi nap, és a Sony címei - és a legtöbb cím az Egyesült Államokban - zömmel kedden jelennek meg. A DriveClub a PlayStation Plus előfizetőknek ingyenes lesz (korlátozott funkciókkal), de aki a boltban veszi meg, az - a dobozképen lévő jelzés szerint - kap mellé 3 hónap előfizetést. A megjelenési dátumot ne vegyétek készpénznek, de elképzelhető, hogy ez lesz a végleges.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)