Hirdetés

Driveclub - még mindig gond van a szerverekkel

|

Öt nappal a megjelenés után az Evolution Studios szerverei továbbra sincsenek kifogástalan állapotban, ezért számos funkció továbbra sem elérhető.

Hirdetés

A Driveclub a hét közepén érkezett hatalmas lendülettel, azonban hamar kiderült, hogy a rajt nem lesz zökkenőmentes. Szerverproblémák miatt a PS Plus verzió nem is volt elérhető, hogy legalább azokat ki tudják szolgálni, akik fizettek a játékért.

A játék hivatalos Facebook oldalán a fejlesztők elmondták, hogy hiába érkezett meg a legújabb frissítés, bizonyos funkciók továbbra sem elérhetőek a játékban. Így sem a kihívások, sem a Social Updates rész nem működik, de ha egyáltalán sikerül felcsatlakoznunk a szerverekre, az online versenyeken már részt vehetünk.

 

Az Evolution Studios minden tőle telhetőt megtesz, hogy mihamarabb kijavítsák a problémát, arról azonban még nincs információnk, hogy pontosan mikortól lesz elérhető a játék összes funkciója. A Driveclubnak minden esélye megvan, hogy a Forza Horizon 2 legnagyobb ellenfele legyen, de a kezdeti problémák visszavehetnek a játék sikeréből.

Nektek eddig hogy tetszik a Driveclub?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)