Hirdetés

DriveClub - megvan a megjelenési dátum?

|

Egy olasz magazin már tudni véli, hogy mikor pattanhatunk a volán mögé a PlayStation 4 egyik legjobban várt játékában.

Hirdetés

A 2014-re csúsztatott játékok első hullámában kapott helyet a PlayStation 4 egyik legnagyobb reménysége, a DriveClub, amely továbbra sem rendelkezik hivatalos dátummal, de folyamatosan bukkannak fel olyanok, akik tudni vélik a premier napját.

Korábban még az Amazon lőtte be az Evolution Games exkluzív next-gen autós játékát április elsejére, most viszont az Official PlayStation Magazine Italy nyilatkozott úgy egy Facebook posztban, mint aki biztos forrásból értesült: "Van egy olyan érzésünk, hogy a DriveClub júniusban jön, de ne mondd el senkinek..."

Mivel a Sonytól továbbra sem kaptunk hivatalos közleményt a megjelenésről, nem tehetünk mást, minthogy bízunk az OPM Italy értesüléseiben - amire ugyan mérget nem vennénk, de hihetőnek tűnik. Amíg várakozunk a hivatalos álláspontra, nézzétek meg a fenti, valószínűleg belső használatra készült videót, amelyben új jelenetek is láthatóak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)