Hirdetés

Driveclub - régóta várt újdonságokat hozott a frissítés

|

Privát szobák, szintemelés, és sok más újítás érkezett a Driveclub 2015 novemberi frissítésével, valamint azt is megtudtuk, milyen ingyenes tartalmak jönnek a hónapban.

Hirdetés

A Driveclub pár napja már több, mint egy autós játék: a Driveclub Bikes megjelenése rengeteg új tartalmat hozott, de azért az alapjáték is folyamaotsan bővül.

Ma megjelent a novemberi frissítés, mely mindössze kb. 400 megát nyom. Az update lehetővé teszi, hogy privát szobákat csináljunk, és így versenyezzünk barátaink ellen online. Beállíthatjuk, ki honnan induljon a rajtrácsról, milyen büntetések legyenek, és sok minden mást.

Ezzel együtt jött a Multiplayer Accolade is, melynek köszönhetően jutalmakat kapunk, ha az event browseren keresztül, vagy privát szobákban játszunk. A Club szintkorlátot 55-re emelték, bekerültek a 76-80-as ELITE Driver szintek, új kihívások, egy felület, amin könnyebben böngészhetjük a letölthető tartalmakat, két új Sprint pálya, állítható fékrásegítés, és további általános javítások is.

November 17-én jön egy adag új frissítés, köztük az EBR Expansion (Erik Buell Racing 1190RX, Erik Buell Racing 1190SX és EBR Tour Pack hat eseménnyel, 3 trófeával), a Driveclub Bikes ingyenes kiegészítője, valamint az All Starts Tour Pack (szintén 6 pálya és 3 trófea), ami az alap driveclubosoknak jár ingyen. 

A Driveclub egyelőre az egyetlen PS4-exkluzív autós játék, és amíg a Gran Turismo Sport be nem fut, biztosan ez lesz a legjobb.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)