Hirdetés

Driver 5 a BBC kameráinak kereszttüzében

|

A BBC stábja a Ubisoft Reflections irodájában járva nyert betekintést a Driver széria ötödik felvonásának munkálataiba.

Hirdetés

Valami azt súgja, BZ kolléga újra ellátogathat a kies Newcastle-ba, s talán ismét találkozik kedvenc szárnyasával is. Történt ugyanis, hogy a BBC stábja meglátogatta a Ubisoft helyi gárdáját, akik épp a Driver 5-öt igyekeznek működésre bírni. Sejteni lehetett, hogy nem hagyják sokáig parlagon heverni az Atari-tól megvásárolt brand-et. Erre utalt, hogy még februárban storyboard artist pozíció betöltésére kerestek embert egy új Driver projekthez, májusban pedig a domain-t is biztosította magának a francia kiadó.

driver5.jpg


Nem tudjuk, hogy mikor és milyen platformon (tippelni azért szabad) jelenik meg, változik-e a korábbi epizódokhoz képest, de legalább kiderült, hogy készül. A rajongók itt, illetve itt csíphetnek el néhány pillantást a tervezési fázisból, köszönhetően a BBC-nek.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)