Hirdetés

DRM mentes zeneboltot indít az Amazon

|

Az Amazon internetes áruház eddig főleg hatalmas akcióiról és érdekesen alakított árairól volt híres, ám hamarosan egy zeneboltot is indítanak majd, ami legális zeneletöltést tesz lehetővé bárki számára.

Hirdetés

A DRM védelem, ami többek között a zeneszámok illegális terjesztését hivatott megállítani nem tudta elvégezni a feladatát, ám a lemez cégek nem akarták megszűntetni az eljárást, ami elen már Steve Jobs, az Apple feje is felemelte a hangját. Nos, az Amazon úgy tűnik megcsinálta, ugyanis új zeneáruházában DRM védelem mentes zenéket lehet majd letölteni, ami annyit jelent, hogy például szabadon kiírhatjuk cd-re is az adott zeneszámot. Az EMI Music már rábólintott a dologra, így minden akadály elgördült az elől, hogy DRM mentessé váljanak a zenéket kínáló webáruházak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)