Hirdetés

Droid hírek - Street Fighter IV a láthatáron

|

A CES 2012 újabb meglepetéssel bombázta a gamer univerzumot, ezúttal az Androidos felhasználókat.

Hirdetés

Az utcai harc kezdetét veszi, mikor a Street Fighter IV elszabadul az Androidos készülékeken is. A klasszikus verekedős Capcom franchise már egy éve részese az iPhone, iPad és iPod Touch tulajdonosok életének, viszont az Androidos készülékeken eddig még csendült fel a "Hadouken!" és "Shoryuken!" nóta.

A játék szemkápráztató 3D-s grafikába csomagolva érkezik, ezúttal már érintőképernyőn bizonyíthatjuk be, hogy mi vagyunk a legjobbak. A Street Fighter IV HD Wi-Fi támogatást is élvez, így olnine csatákkal is színesedik a kínálat. A játékban az eddig ismert karakterek mellett újak is feltűnnek, többek között a mexikói pankrátor El Fuerte, valamint az über-bossnak is minősíthető Seth.

A Street Fighter IV HD májustól lesz elérhető az Android Marketen, Amerikában 12,99 dolláros, Angliában pedig 8,50 fontos áron. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)