Hirdetés

Drónverseny & Robotika Show - itt minden a drónokról szól

|

Drone Prix Hungary versenysorozat döntője mellett még sok más robotikával és drónokkal kapcsolatos érdekes program vár benneteket most szombaton a budapesti Hungexpón.

Hirdetés

Ha téged is érdekelnek a robotok vagy egész nap csak drónokat reptetnél, akkor tudunk ajánlani neked egy remek programot, ugyanis szeptember 10-én rendezik meg a Drónverseny & Robotika Show-t a Hungexpón.

A hazai robotika és drónközösség számára igazi ünnep lesz a szombati show, hiszen itt a különleges LED megvilágítású pályán versenyző drónok mellett érdekes előadások, FPV Go-Kart,  Lego Mindstorms, a Robocup bajnokai, a KUKA Robotics, a Puli Space Holdjáró, egy virtuális valóság kocka, sőt még egy valódi személyszállító drón is várja az érdeklődőket. 

A Drone Prix Hungary versenysorozat döntője lesz mindenképpen a legnagyobb látványosság a rendezvényen. Az összecsapás a világ egyik legnagyobb fedett versenypályáján zajlik majd. Lesz egy Drónsimogató is, ahol a vendégek közelebbről megismerkedhetnek ezekkel a szerkezetekkel, sőt ki is lehet majd próbálni a vezetésüket.

Olyan izgalmas előadásokat hallgathattok meg, melyek az ember-robot interfésszel, az időjáráskutatással, vagy éppen a Mars-kutatással foglalkoznak.

Minden tovább információt megtaláltok az esemény Facebook oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)