Hirdetés

Mától legálisan is lehetsz drogkereskedő

|

Nem nagyon van a gazdasági életnek olyan szegmense, amit valamilyen játékban ne láthattuk volna viszont, a Drug Dealer Simulator pedig pont annyira abszurd, mint a szimulátor-játékok jelentős része.

Hirdetés

A drogok még a videojátékokban is kifejezetten érzékeny témának számítanak, elég csak arra gondolni, hogy hány játékban (például a Fallout szériában, hogy csak egyet említsünk az ismertebbek közül) kellett a valós szerek neveit valamilyen kitalálttal helyettesíteni, hogy megjelenhessenek bizonyos piacokon. A Byterunners Games Studio csapata azonban fittyet hányva az ezzel járó nehézségekre, ma kiadta a Drug Dealer Simulatort.

Hirdetés

A címmel nem árulnak zsákbamacskát: feladatunk az lesz, hogy pitiáner utcai dílerből igazi nagy pályás drogbáróvá váljunk. Eközben figyelni kell a termékünk minőségére, a "felhasználói visszajelzésekre", a rivális bandákra, menedzselnünk kell a terjesztést és a megfelelő politikai szövetségek kiépítését, nem utolsósorban pedig nem szabad a hatóságok kezére kerülnünk. 

A Drug Dealer Simulatort 20 euróért húzhatjátok be Steamen, de ha a könyvtáratokban megtalálható a Thief Simulator, a 911 Operator, a Car Mechanic Simulator 2018, a House Flipper, a Cooking Simulator, a Tank Mechanic Simulator, az UBOAT, a The Beast Inside, a Lust for Darkness vagy a Plane Mechanic Simulator, akkor 15% kedvezményt kaptok a vásárlásra. Emellett kipróbálhatjátok a demóját is, ami bárki számára elérhető a platformon.

Ti tesztek vele egy próbát?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)