Hirdetés

Megmenekült a világ, újra kapható a DuckTales: Remastered

|

Tavaly augusztusban tűnt el a játék a digitális piacterekről, de most végre megoldódott a probléma.

Hirdetés

2019 őszén derült ki, hogy eltűnik a DuckTales: Remastered digitális változata, magyarul nem lehet többé megkapni a felújított játékot PlayStation 3-on, Xbox 360-on, Xbox One-on (a visszafelé kompatibilitás miatt), Wii U-n és persze Steamen.

Hirdetés

Ha tehát az utóbbi hónapokban azért forgolódtatok éjjelente álmatlanul, mert nem vehettétek meg az 1989 NES-es klasszikus újrakevert verzióját, akkor számotokra csodás nap ez a mai, mivel a Capcom Unity arról számolt be, hogy a játék ismét elérhető az összes korábbi platformi digitális piacterén, ahol régebben kapható volt. Emlékeim szerint végül hivatalos választ nem kaptunk arra, hogy tavaly miért szüntették be a DuckTales: Remastered árusítását, de ilyenkor általában lejárt jogok szoktak az ügy hátterében állni.

Most úgy tűnik, hogy sikerült rendezni a jogi helyzetet, és ismét visszatérhetünk gyerekkorunk egyik kedvenc rajzfilmsorozatának a világába. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)