Hirdetés

Duke Nukem a casual piacot hódítja meg jövőre

|

Scott Miller állítása szerint 2010 Duke Nukem éve lesz.

Hirdetés

Szegény Duke Nukem. Vele aztán olyan dolgok történtek, amik Max payne-t is megtörték volna. A rengeteg pletyka, perek, és bejelentések után az ember már csak legyint, ha szóba kerül.

A 3D Realms társalapítója azonban nem adja fel. Állítása szerint ugyanis 2010-ben több Duke Nukem játék is kijön, általában a casual játékosokat megcélozva. Ezen játékok még nincsenek bejelentve, de ha kicsit körülnézünk nem az alábbi lista jöhet szóba:- Két Duke játék iPhone-ra

- Duke Nukem Trilogy Nintendo DS-re, és PSP-re

- Duke Nukem: Manhattan Project Xbox Live-ra

- Duke Begins, amennyiben a a pereskedés valahogy véget ér

Természetesen Miller azt is sietett közölni, hogy a Duke Nukem Forever korántsem halott, és bár a fejlesztőket szélnek eresztették, a játék készül. Aham. El is hisszük simán, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)