Hirdetés

Duke Nukem: Egy kép mindörökké

|

Duke Nukem… a játékvilág talán legismertebb karaktere, az idegen hordák legnagyobb ellensége, plusz magáénak mondhatja a játéktörténelem leghosszabb csúszását is. A minap azonban kikerült egy screenshot a Duke Nukem Foreverből és újra kezdődött a Duke hype.

Hirdetés

Nos a képen alig látszódik valami, mégis elég volt ahhoz, hogy spekulációk millióit indítsa el. Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én még azt se tudom megmondani pontosan mit is látunk a képen :D A grafikáról se derül ki sok minden, mivel a kép elég furán fest, de a lényeg az, hogy van az új Duke Nukemből screenshot és ez egy nagyon jó dolog ám, és nem ér rajta kuncogni! Talán az E3-ra kivilágosítják a képet, hogy lássunk is belőle valamit.

duke_nukem_forever_7.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)