Hirdetés

Duke Nukem és társai a GOG-on

|

A Good Old Games portálja az Apogee (3D Realms) katalógusából származó klasszikus FPS-ekkel bővíti kínálatát.

Hirdetés

Az eredetileg Apogee Software néven indult 3D Realms máig feledhetetlen ikonikus figurája a csajok kedvence, az idegenek réme, a magas és erős szőke herceg, ismertebb nevén Duke Nukem. A 2D-s platformerből FPS-sé avanzsálódott Duke Nukem 3D legkiforrottabb változat az Atomic Edition, ami az eredeti három fejezet mellett egy negyediket is tartalmaz új ellenfelek és fegyverek kíséretében. A másik Duke cím a Manhattan Project (teljes játékunk is volt egykor) visszatekintés a régi platformer korszakra.

Duke Nukem 3D



Szintén a bővülő kínálat része lesz a Blake Stone sorozat első és második epizódja. Az Aliens of Gold és a Planet Strike gyakorlatilag sci-fibe oltott Wolfenstein 3D.
Az ötödik cím pediglen egyik gyerekkori kedvencem, a Rise of the Triad: Dark War című klasszikus, amit eredetileg a Wolfenstein 3D folytatásának szántak.
Az Apogee katalógusból egyelőre csak az XP és Vista-kompatibilitással felvértezett Duke Nukem 3D: Atomic Edition vásárolható meg 5.99 dollárért, ám aki ma éjfélig beruház egy példányra, az sorsoláson vesz részt. A szerencsés nyertes a jövőben az összes olyan játékot ingyen megkapja, amely az Apogee/3D Realms katalógusából származik.

Rise of the Triad



Szintén éjfélig tart az Unreal Gold és Unreal 2: The Awakening Special Edition címekre vonatkozó akció. A két játék együtt 16.98 dollárért vásárolható meg. Amennyiben viszont az egyik példány már virtuális polcodon díszeleg, akkor a másikat 1.5 dollár kedvezménnyel kapod meg.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)